Samenvatting: Pacific Drilling komt succesvol uit de Chapter 11 Procedures

0
11

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)–Pacific Drilling S.A. (OTC: PACDQ) kondigde aan dat de onderneming en bepaalde van haar gelieerde debiteuren uit het faillissement zijn voortgekomen na de succesvolle afronding van de herstructureringstransacties in het kader van hun hoofdstuk 11 reorganisatieplan (het “Plan”).

In verband met het ontstaan van het faillissement heeft het bedrijf $1,5 miljard aan bruto-opbrengsten in nieuw kapitaal bijeengebracht, bestaande uit $1,0 miljard aan nieuwe beveiligde notes en $500 miljoen aan eigen vermogen.

Overeenkomstig het Plan heeft het Bedrijf ongeveer $1,85 miljard aan vervroegde aflossingsschulden in verband met de Term Loan B, 2017 Notes en 2020 Notes van het Bedrijf, en heeft het Bedrijf ongeveer $1,2 miljard aan schulden betaald in verband met de vervroegde aflossing van de senior beveiligde kredietfaciliteit, de doorlopende kredietfaciliteit en de financiering van de debiteur-in-bezit na het indienen van een verzoek. De vorderingen op klanten, werknemers en gewone handelsvorderingen werden niet aangetast.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.